|

Pročitajte kompletan interviju na sajtu POLITIKINOG ZABAVNIKA

politikon zabavnik link

Categories: Interviju

4 Responses so far.

 1. Jovan Nikolic kaže:

  Treba mi sastanak sa Bobom Zivkovicem!
  pozdrav, Jovan

 2. jovan nikolic kaže:

  Dragi Bobe Zivkovicu,
  javlja ti se sutor nekadasnjih PRETVARALJKI. Moram ti reci da si toliko duhovito radio ilustracije, da je odonda nisam imao volje bilo sa kime dalje da saradjujem. Ima u fijokama tabli za citavu malu brosuru koju bih stampao u Srbiji Nemackoj I Francuskoj. Ako se setis i ako imas volje da nastavimo, molim te javi se,bas bi me obradovao.
  Srdacan pozdrav Jovan Nikolic (Keln)

 3. Bojan Misaljevic kaže:

  Da li postoji mogucnost da se stupi u kontakt sa gospodinom Zivkovicem, radim projekat koji je vezan za cokoladu i imamo potrebu za ilustracije.
  Ako ste u mogucnosti molim vas da me kontaktirate
  mail: bojan@miscal.at
  063 686 063

 4. Marija Živanović kaže:

  Poštovani gospodine Živkoviću, ja sam Marija, upravnik Narodne biblioteke Golubac. Naša matična biblioteka iz Požarevca jako lepo saradjuje sa Vama, i na njihov predlog obracamo Vam se ovim putem. Naime, tradicionalno smo deo manifestacije “ Noć muzeja“ i smatramo da Vašim ilustracijama, na najbolji način, možemo da prezentujemo ovogodišnju temu manifestacije. Molimo Vas da nam se javite, kako bismo Vam opširnije objasnili šta nam je potrebno, kako bismo na naše veliko zadovoljstvo, ostavrili saradnju. Kontakt telefon: 012/678-136. Srdačan pozdrav.

Leave a Reply


Twitter updates

No public Twitter messages.
 • Facebook
 • Youtube
 • Twitter
 • LinkedIn